Profil trénera

Lívia Mazánová

Lívia Ozimá

Certifikovaný tréner

Okrem potenia na tréningoch sa môžeš s nami pripravovať na súťaže, vzdelávať na rôzne smery od zdravej výživy až po držanie tela. Nechýbajú ani pravidelné grilovačky, spoločné kúpanie v zamrznutom Váhu a  …

livia

Prečo by si mal/a osloviť práve mňa?

Mojim cieľom je pomôcť ti na ceste za tvojim lepším ja. Naučím ťa ako sa efektívne a správne hýbať a pohybom odsťahovať bolesť, dlhodobo a udržateľne sa zdravo stravovať bez toho, aby si musel/a držať nezmyselné diéty. Pomôžem ti zmeniť tvoje mentálne nastavenie, zlepšiť fyzickú kondíciu, cítiť sa lepšie a celkovo zdatnejšie. 

Dosiahnuté vzdelanie/certifikácia: 

  • 2019 DATT COACH CERTIFICATE LEVEL I.
  • 2020 PLANEAT – špecializované školenie – jedálničky
  • 2021 INSTITUT MODERNÍ VÝŽIVY – Jak si sestavit vyvážený jídelníček bez extrému 
  • 2022 DAVAJ MAKAJ – PROJEKT DOBRÝ TRÉNER
  • 2022 Kondičný tréner I. kvalifikačného stupňa 
  • 2022 FUNCTIONAL PATTERNS 10week online course + training system
  • 2023 Global Laws of GOATA Seminár 
  • 2023 EXOS PERFORMANCE SPECIALIST 

Prečo som sa stala osobnou trénerkou? 

Športujem už od malička, žiaden šport alebo pohyb som nerobila súťažne avšak rodičia mi dali bohatý pohybový základ, na ktorom staviam – venujem sa rôznym športom ako sú bikovanie, korčule, wakeboarding, snowboarding, lezenie, behanie, silový aj vytrvalostný tréning. 

Sama som bola človekom, ktorý si život len užíval a nehľadel na to, že by bolo treba niečo pre telo aj robiť. Aj napriek tomu, že som nikdy nemala nejaké výrazné pohybové problémy, začínala som priberať viac ako by sa mi páčilo a tak som sa rozhodla s takým životným štýlom skončiť. Začala som častejšie cvičiť, dobre jesť, trochu sa v tom celom viac vŕtať, videla som na sebe výsledky a to ma motivovalo neprestať a ísť do toho hlbšie. Vedela som, že ľudí ako som bola ja, behá po svete neúrekom, preto som sa rozhodla, že chcem byť pre nich inšpiráciou, motiváciou a vodcom, išla som na svoj prvý trénerský kurz. 

Už viac ako 4 roky trénujem “obyčajných” ľudí, ktorí majú záujem sa starať o svoje telo, aby sa ono neskôr staralo o nich. V tréningu vyžívam rôzne metódy a prostriedky, preto dbám na správny základ, na ktorom potom môžeme spoločne s klientmi stavať. 

Chcem, aby sa každý môj klient mohol hýbať čo najdlhšie a hlavne bezbolestne. Aby bola kvalita jeho života dostatočná na čokoľvek, čo chce robiť, a jeho radosť z pohybu nekonečná. 

______

Ponúkam dlhodobú spoluprácu pre dosiahnutie individuálnych cieľov svojich klientov, ale aj jednorázovú konzultáciu/diagnostiku. 

V našom tréningovom centre FitROOM vediem skupinové tréningy Metcon. 

Ak máš záujem o spoluprácu so mnou, tak neváhaj a kontaktuj ma na tel. čísle +421 915 783 497.

Cenník osobných tréningov:*

  • 1 osoba 25€/hodina
  • 2 osoby 20€/hodina (každá osoba)
 

*osobné tréningy sa platia formou minimálne 10 vstupov vopred.

Teším sa na teba! 🙂